Hoe schakel ik de pushmeldingen in?

Op deze manier activeer je in de app handmatig de pushmeldingen:

  • kies voor de optie 'Profiel' (aan de onderkant in het midden van de pagina van het beginscherm)

  • ga naar het icoon met het tandwiel (rechtsboven)

  • volg daarna één van de volgende twee stappen

  • kies de optie 'Pushmeldingen'

  • volg de link naar je telefooninstellingen en schakel daar de pushmeldingen in


Let wel: we kunnen je alleen een notificatie sturen als je een zoekopdracht hebt bewaard in de app.


Verdere vragen?
Heb je verder nog vragen of suggesties? Stuur ons een berichtje via 'Stel vraag' (rechtsboven in je scherm)

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 82 van 95

Bekijk alle artikelen

Mogelijk gemaakt door Zendesk