Wat houdt het product Blikvanger in?

Blikvanger is een product van funda om uw object op te laten vallen in de resultatenlijst. Met Blikvanger krijgt uw object op desktop tot wel 3x zoveel ruimte, daarnaast krijgt u ruimte om een unieke eigenschap van het object uit te lichten en wordt uw kantoorlogo getoond.

In de app zal het product niet op dezelfde manier getoond worden als op de desktop, de tablet en de mobiele website. In de app zal de promotietekst over de woning zichtbaar zijn en zullen er drie foto’s in mozaïek worden weergegeven, ook is de advertentie groter.