Mijn kantoorlogo is niet zichtbaar in de Blikvanger, hoe kan dit?

Bij het product Blikvanger wordt naast de promotie van de woning ook uw kantoorlogo en kantoornaam in beeld gebracht.

Dit logo wordt automatisch toegevoegd, mits u deze in de funda desk heeft toegevoegd.

Het toevoegen van uw kantoorlogo in de funda desk gaat als volgt. U opent in de desk het tabblad 'Kantoor'. Als u rechtsboven, naast uw kantoorgegevens, op 'Wijzigen' klikt, heeft u de mogelijkheid uw logo te uploaden.

Daarnaast worden één keer per week, op maandag, de logo's geüpdatet. Mocht uw logo nu niet getoond worden dan kan het zijn dat deze vanaf de eerstvolgende maandag wel wordt getoond.