Hoe zorg ik ervoor dat mijn kantoorlogo ook zichtbaar is in Blikvanger?

Bij het product Blikvanger worden naast de promotie van het object ook uw kantoorlogo en kantoornaam in beeld gebracht. U dient een kantoorlogo te uploaden alvorens u het product kunt bestellen. Als het logo is geüpload in de funda desk dan wordt het kantoorlogo automatisch toegevoegd aan het product.

Het toevoegen van uw kantoorlogo in de funda desk gaat als volgt: U opent in de funda desk het tabblad kantoor. Als u rechtsboven, naast kantoorgegevens, op wijzigen klikt, heeft u de mogelijkheid uw logo te uploaden.