Hoe kan ik het Woningrapport bestellen?

Om het woningrapport te bestellen onderneem je de volgende stappen:

• Open de woning op funda waarvoor je het rapport wil bestellen;

• Klik in de kenmerkenlijst op de blauwe link 'kadastrale kaart';

• Vlak onder de kaart zie je een vermelding van het woningrapport met een oranje knop 'bestellen', klik deze aan;

• Op de volgende pagina zie je bovenaan de bestelling staan, je zal zien dat we eerst in onze systemen checken of een rapport voor de woning beschikbaar is;

• In het veld emailadres geef je een emailadres op waarop je het rapport wilt ontvangen;

• Kies daarna voor je bank, als je akkoord gaat met de voorwaarden kies je voor de oranje knop 'naar betalen';

• Wanneer je de transactie hebt afgerond laten we het rapport zien en mailen we je ook het rapport naar het opgegeven mailadres.

E-mail niet ontvangen?
Indien je de email niet hebt ontvangen, check dan je spamfolder of stuur een e-mail naar helpdesk@funda.nl