Hoe maak ik op de funda site een zoekopdracht aan?

Als je funda bezoekt dan kan je gemakkelijk een zoekopdracht plaatsen. Door het volgen van de volgende stappen krijg je het aanbod van woningen op funda te zien:

• Ga naar de funda.nl website, boven de witte balk kan je kiezen voor de onderdelen, Koop, Huur, Nieuwbouw (nieuwbouwprojecten), Recreatie (vakantiewoningen) en Europa. Nieuwbouw, Recreatie en Europa kan je op een telefoon bereiken door op 'meer' te klikken.

• Vul de gewenste locatie in. Je kan kiezen voor een plaats of straatnaam, postcode, buurt, gemeente, regio, provincie.

• Je kan naast de locatie kiezen voor een straal. Met de straal zoek je op een breder gebied om de gekozen locatie.

• Bij de prijsfilters kan je een minimale prijs of maximale prijs selecteren. Wil je op een andere prijs zoeken dan de suggesties? Kies dan 'anders', na het aanklikken van deze optie kan je zelf een prijs ingeven.

• Selecteer de blauwe zoekknop

Hierna krijg je een overzicht van woningen die voldoen aan je criteria. Via de optie 'filters' krijg je meer selectiecriteria. Deze criteria zijn op een laptop standaard zichtbaar.

Tip: wist je dat je ook op meerdere locaties kan zoeken? Lees hier hoe dit exact gaat.

Wil je dagelijks aanbod ontvangen op je e-mail adres? Lees hier hoe je dit doet.