Hoe kan ik op de site van funda zoeken op trefwoord?

Op zoek naar dat bijzondere huis met bijvoorbeeld een mogelijkheid om je paarden te stallen of wellicht met een complete manage? Wil je een woning die levensloopbestendig is? Of zoek je juist een woning voorzien van een wijnkelder? Dit zijn wensen die erg specifiek zijn en waar funda (nog) geen filter voor heeft.

Middels het trefwoord formulier kan je zelf wél een selectie maken die voldoet aan jouw specifieke woonwensen:

• maak eerst een zoekopdracht aan

• ga naar de 'filters'. (op mobiel vind je deze optie onder de witte zoekbalk, op een laptop toont funda standaard alle filters).

• onderaan de filters zie je het filter 'Zoek in omschrijving' en een wit invulveld staan

• voer een trefwoord bij het witte invulveld in. Bij het invoeren van meerdere trefwoorden zoekt funda naar advertenties met de trefwoorden in letterlijke volgorde. Vul je 'hoge plafonds' in dan zoeken we dus naar advertenties waar deze exacte combinatie in voorkomt.

• klik buiten het veld of op de entertoets van uw apparaat, vervolgens laat funda de advertenties zien waarin het ingevulde woord staat.
    Bekijk je funda via een mobiel? Dan klik je nog de oranje knop 'Toon x resultaten' aan om de advertenties te laden.

Noot: in de app voegen we later deze functionaliteit toe.

Zoeken op deel van een woord
De zoekbox werkt via een letterlijke invoer. Vul je dus bijvoorbeeld het woord 'paard' in, dan laat funda de advertenties zien waar enkel het woord paard in staat.

Wil je ook advertenties zien waar bijvoorbeeld woorden zoals paardenstal, paarden of paardrijden in voorkomen? Gebruik dan het sterretje (*) Je invoer is dan paard*. Je zal zien dat je dan meer resultaten krijgt. Dit sterretje kan je overal in het woord invoegen. Erf*acht laat bijvoorbeeld alle advertenties zien waar het woord erfpacht in voorkomt.

Woorden combineren
Wil je woorden combineren? Dit kan op dit moment nog niet. We blijven dit invoerveld uiteraard wel verbeteren, in de toekomst kan je wel trefwoorden combineren.

Nieuw aanbod per e-mail

Een fijne bijkomstigheid is dat je ook deze zoekopdracht kan opslaan, nieuwe huizen die voldoen mailen we door. Lees hier hoe je op de site van funda je zoekopdracht opslaat.