Hoe ontvang ik de statistieken wanneer ik nog geen funda account heb?

Nog geen funda account? Wanneer de makelaar je koppelt in de makelaarsomgeving van funda maakt funda direct een account voor je aan. Vraag daarom aan de makelaar je te koppelen aan de advertentie op funda.

Hieronder lees je hoe je vervolgens je account actief maakt.

Automatische email
Wanneer de makelaar je e-mailadres koppelt aan de advertentie ontvang je direct een e-mail (Makelaar X heeft een funda account voor je aangemaakt).

Met de volgende stappen activeer je je account bij funda:

• open de e-mail

• klik op de link 'Activeer in 1 minuut je funda account'

• vul je personalia in (niet verplicht)

• kies een persoonlijk, niet makkelijk te achterhalen, wachtwoord

• klik op de knop 'Account activeren'

Wil je liever geen funda account? Klik dan in de e-mail de link 'Klik hier om te verwijderen' aan.

Statistieken inzien
Wekelijks stuurt funda op maandagochtend de update over de voorbije week. Ook kan je in je account de statistieken 'live' raadplegen. Lees hier hoe dit exact gaat.