Waarom kan ik de statistieken niet meer opvragen in mijn funda account?

Het niet meer kunnen opvragen van je statistieken heeft twee varianten. Óf de woning is niet meer zichtbaar of beschikbaar in het funda account óf de grafiek en tabel geven geen data.

Woning niet meer zichtbaar of beschikbaar in funda account
Je kunt controleren of de woning nog in je account staat door de volgende stappen te ondernemen:

• klik op de funda homepage op de optie 'account' (rechtsboven op de pagina), op je telefoon is dit een icoon met een 'poppetje'

• vervolgens klik je op de optie 'verkoopstatistieken'

Zie je het item 'verkoopstatistieken' niet of na het aanklikken een melding dat de woning niet beschikbaar is? Dan is de koppeling tussen je funda account en de advertentie verbroken.

De koppeling is verbroken omdat:

• de advertentie van je woning niet meer online staat

• de makelaar per ongeluk de koppeling verbroken heeft

• de basisplaatsing of funda compleet plaatsing is verlopen

• je (per ongeluk) aangegeven hebt niet de verkoper van de woning te zijn

Wanneer je de statistieken toch weer wenst te ontvangen kan je in bovenstaande gevallen contact opnemen met de makelaar. De makelaar kan je opnieuw uitnodigen voor deze dienst.

Woning zichtbaar in funda account, grafiek/tabel geeft geen getallen
Kan je wel de statistiekenoptie opvragen maar krijg je geen getallen in de grafiek en tabel? Controleer dan of je browser een update nodig heeft.

Wanneer je gebruik maakt van de laatste browserversie en je krijgt de statistieken nog niet te zien laat het funda dan weten op customerservice@funda.nl.