Waar vind ik in de app de bewaarde woningen en het nieuwe aanbod?

Zodra je bent ingelogd in de app, zie je jouw bewaarde huizen als volgt:

• ga naar de optie 'Profiel' (aan de onderkant in het midden van de pagina van het beginscherm)

• klik bovenaan de pagina in het midden op de optie 'Bewaard' (mocht dit niet al geselecteerd staan)

De laatst toegevoegde huizen staan bovenaan je lijst, zodat je je nieuwste favorieten snel terugvindt

Nieuwe aanbod
Wil je het nieuwe aanbod zien binnen je opgeslagen zoekopdracht? Wissel dan tussen 'Bewaard' en 'Nieuw' bovenaan je scherm. Je ziet dan direct alle huizen die nieuw zijn binnen jouw zoekopdracht.