Waar kan ik mijn funda account verwijderen?

Het verwijderen van je funda account doe je als volgt:

• je kiest voor de optie 'account' (rechtsboven op de pagina), op je telefoon is dit een icoon met een 'poppetje'

• vervolgens kies je voor de optie 'profiel'

• onderaan de pagina zie je een witte knop ‘Account verwijderen’.

• op de volgende pagina voer je, ter verificatie, nog even je wachtwoord in en klik je op de knop 'Account verwijderen'

Je account is na deze stappen verwijderd.

Tip: wanneer je een beoordeling hebt achtergelaten kun je op de 'verkoopstatistieken' pagina (ook bereikbaar via de optie 'account') kiezen of de makelaar deze beoordeling nog (eventueel geanonimiseerd) mag tonen.