Hoe reageer ik op een woning?

Heb je de woningpresentatie gezien en wil je graag in contact komen met de makelaar? Via het contactblok kom je in contact met de makelaar.

Het contactblok vind je op een mobiel apparaat onderaan de advertentie. Wanneer je een laptop of vaste computer gebruikt dan vind je deze optie aan de rechterkant van de pagina.

Per advertentie heb je een aantal contactopties:

Contact met de makelaar / E-mail
Via dit formulier stuur je een vraag aan de makelaar. Je vult je contactgegevens in en funda stuurt automatisch je vraag door naar de makelaar.

Plan een bezichtiging
Deze optie lijkt op het contactformulier. Maar via dit formulier kan je ook de dagen waarop je een bezichting wenst alvast aangeven. De makelaar gaat kijken of hij op de genoemde dag en dagdeel een mogelijkheid heeft voor een bezichtiging. Ook via deze optie stuurt funda je aanvraag automatisch door naar de makelaar.

Toon telefoonnummer
Je kan de makelaar direct bellen, vaak de meest snelle optie. Deze optie heet op een laptop of vaste computer 'toon telefoonnummer', op een mobiel apparaat of op de app zie je het telefoonnummer staan.

Brochure aanvragen of downloaden
Bij sommige advertenties is een brochure toegevoegd of kan je deze aanvragen bij de makelaar. Is de brochure direct beschikbaar dan zie je 'direct downloaden', anders krijg je een aanvraagformulier om de brochure op te laten sturen. Dit gaat soms via een downloadlink in een e-mail, soms neemt de makelaar zelf contact op.

Meer informatie over het kantoor
Als je op de naam van de makelaar klikt krijg je meer informatie over de makelaar, zoals het totale aanbod dat de makelaar in portefeuille heeft.