Hoe zoek ik een makelaar?

Of je nu jouw huis wil verkopen op funda of een taxatie voor jouw verbouwing wenst: op funda kan je gemakkelijk een makelaar vinden.

Zoeken
Een makelaar zoeken doe je als volgt:

1. klik op de homepage van funda op 'Zoek een NVM-makelaar'

2. selecteer vlak onder de zin 'Vind een makelaar die je verder helpt' of je een woning wil verkopen, kopen, verhuren of huren

3. klik op het witte tekstblok onder 'Plaats, gemeente, regio, etc.' en geef een locatie op

4. klik op de oranje knop 'Zoek makelaars'

5. klik de gewenste makelaar aan

Sortering op relevantie
Op de resultatenpagina categoriseert funda makelaars in twee groepen:

1. makelaars die gevestigd en werkzaam zijn in de opgegeven plaats, deze zie je bovenaan staan

2. makelaars die werkzaam zijn in de opgegeven plaats maar gevestigd zijn in een andere plaats, deze makelaars staan onder de eerste groep vermeld

Als je de optie 'Relevantie' aanklikt (vlak boven het eerste zoekresultaat) dan kan je de makelaars op plaats of kantoornaam sorteren. We hanteren dan niet de bovenstaande indeling.