Hoe kan ik via de app mijn wachtwoord wijzigen ?

Je kan je wachtwoord alleen wijzigen wanneer je bent uitgelogd. Hiervoor ga je naar de optie 'Profiel' en kies je linksboven voor 'Log uit'.

Daarna zie je het inlogscherm (was je al uitgelogd, dan zie je direct het inlogscherm):

Klik onder het inlogscherm op de link 'Vergeten'. Nadat je hier op hebt geklikt vul je je e-mail adres in:

Na het invoeren druk je op de blauwe knop 'Stel nieuw wachtwoord in' en krijg je de instructies van ons doorgestuurd per e-mail. Succes!