Hoe kan ik via de app mijn wachtwoord wijzigen ?

Je kan je wachtwoord alleen wijzigen wanneer je bent uitgelogd. Wanneer je daarna voor de button profiel kiest, opent het inloggen scherm. Hier kan je ook direct onder het wachtwoord veld de “wachtwoord vergeten” link terugvinden. Nadat je hier op hebt geklikt opent het scherm waar je het mailadres kunt invoeren van het geregistreerde account. Na het invoeren druk je op de button “ stel nieuw wachtwoord in “ en krijgt je de instructies van ons doorgestuurd. Succes!

Heb je verder nog vragen of suggesties? Stuur ons een berichtje via het feedback formulier in de app.