Hoe kan ik via de app mijn mailadres wijzigen?

Je kan je e-mailadres helaas nog niet via de app wijzigen. Dit is echter wel mogelijk via de website. Hier kan je de volgende link voor gebruikenhttps://www.funda.nl/mijn/accountgegevens/email-wijzigen/. Wanneer de link niet werkt, dan kan je dit onderdeel benaderen door via de link Account voor Profiel te kiezen en vervolgens voor e-mailadres wijzigen te kiezen. Succes!

Heb je verder nog vragen of suggesties? Stuur ons een berichtje via het feedback formulier in de app.